Martin-300x300Vi är så himla glada och stolta över att Martin Cederfell axlar rollen som köksmästare här hos oss!

Martins passionerade och brinnande intresse för mat och naturliga råvaror väcktes redan i tidig ålder. Han älskade att hjälpa mamma och mormor i köket. Var med när det lagades klassisk ärtsoppa, kokte rödbetor, fileade spättor, plockade vinbär och kokte saft…

Att han skulle bli kock har alltid varit en självklarhet. Efter restaurangskolan har han bidragit med sin passion och professionalitet på bland annat Atmosfär, Skeppsbron, var med att starta upp La Roche, har jobbat på Godset och Stortorget i Lund och på anrika Stallmästaregården i Stockholm. Han kan även tillaga riktigt goda tapas från grunden efter en period i Spanien.

Idag är han 33 år, och mycket av hans inspiration kommer från naturen. Han tar även stort intryck från platser han besöker och människor han möter. Några ord som beskriver Martin väl är ett gigantiskt driv och en stor nyfikenhet på livet. Han älskar livet och har som sin andra passion ett brinnande intresse för teologi. Och han är väldigt prestigelös och ödmjuk. En person man gärna vill vara med, jobba tillsammans med.

Vi är tacksamma att Martin är en del av vårt team och matupplevelsen här. Och Du som gäst har mycket gott att se fram emot 2014!